Onze cursus

 

Abhinabha Tangerman heeft meer dan 20 jaar meditatie ervaring en geeft meer dan 15 jaar gratis meditatiecursussen in binnen- en buitenland. Sinds 1998 is hij leerling van Sri Chinmoy. In het dagelijks leven is Abhinabha journalist en fanatiek marathonloper. Hij speelt gitaar en leidt de internationale muziekgroep Ashru Dhara.

Onze cursus is bedoeld om je te leren mediteren. We willen je helpen je eigen solide meditatieroutine op te bouwen, zodat je tastbare innerlijke vooruitgang kunt maken. Dat doen we aan de hand van oefeningen, technieken, achtergronden en verhalen. Ook gebruiken we muziek in de cursus. Meditatieve muziek opent ons hart en brengt ons in contact met de diepere lagen van ons bestaan.

Onze cursus biedt je ook de mogelijk om een spirituele dimensie aan je leven toe te voegen. In een spiritueel leven word je een zoeker naar het goddelijke. Je meditatie verdiept zich en je gaat innerlijke vrede, kracht en gelukzaligheid ervaren.

Het spirituele leven is geen vlucht uit de werkelijkheid. Integendeel, een spiritueel leven combineert een rijk innerlijk leven met een dynamisch en veelzijdig uiterlijk leven.